Egészségügy, gyógyszeripar

Krónikus sebek fotózására keresünk munkatársat Zalaegerszeg és környékén

Az álláshirdetés több mint 40 napja lett feladva.
Munkavégzés helye: Zalaegerszeg és környéke
2019. 11. 07. 09:49
Jelentkezem

Cégünk tudományos kutatást folytat a krónikus sebek osztályozására alkalmas mesterséges intelligencia fejlesztésére. Ehhez szükségünk van ilyen sebekkel rendelkező betegek sebeinek lefényképezésére és a sebbel kapcsolatos egészségügyi információk rögzítésére. Erre a feladatra keresünk egész- vagy részmunkaidős munkatársakat Zalaegerszegen vagy környékén.

A munkavégzés helye változó. Rendelőintézetekbe, kórházakba, klinikákra, vagy a háziellátás keretében a beteg otthonába kell kimenni, és a fotózást, adatgyűjtést ott végezni. Egy-egy sebről 40 (negyven) képet kell készíteni, hogy később három dimenziós rekonstrukciót tudjunk készíteni. A fotózás és adatgyűjtés ennek érdekében és meggyorsítására saját mobiltelefonos applikációnk segítségével történik.

Tekintettel arra, hogy ez a munka a betegágy melletti viselkedés ismeretét igényli, ezért az egészségügyi tapasztalat kötelező. Szükség van továbbá egy relatív jó minőségű saját mobiltelefonra is, amivel a fotózást végzi majd.
Minimális végzettség: középfokú szakirányú. Más feltétel nincs.

Előny a B típusú jogosítvány.

Jelentkezem
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet, pályázat szövege:
Önéletrajz feltöltése:
Fájl törlése
Engedélyezett formátum: doc, docx, pdf
Maximális fájl méret: 5 MB
További dokumentumok:
További dokumentum feltöltése
Anti-Spam:
Az Adatkezelési tájékoztatót megismerte, elfogadta, és kifejezetten hozzájárul az álláshirdetés kapcsán az adatai kezeléséhez a tájékoztatóban foglaltak szerint.